I know that if the sky would fall, I´d survive it all, because of youu

Hejsan vänner! Nu har det hänt mycket sen sist, men jag tänker ta och berätta om denna vecka bara. 

I måndags hade alla nior på skolan besök av en dansinsperatör som lärde oss att dansa bugg, foxtrot och vals. Jag kunde inte föreställa mig att det skulle gå så bra som det gjorde. Det var väldigt kul! Dansade med slumpvis utvalda personer, så man fick inte bestämma själv. Stegen satt inte helt kvällen därpå då vi alla åkte till linde och dansade med nior därifrån. Det var svettitg, tro mig vänner! Som tur var så slapp jag dansa med alltför okända personer. Men det var iallafall jätte kul! Tror att jag satt ner en enda dans under hela kvällen, haha. 
 
I onsdag var det en helt vanlig onsdag vad jag minns, kommer inte riktgit på något märkvärdigt med den. Jo! musiklektionen var ovanligt rolig, vi satt några stycken med Nils, läraren, och spelade gitarr i en ring. Jag som är så  musikkalsisk börjar göra framsteg. woop! ツ
 
I torsdags var det friluftsdag med skolan och man fick välja på att åka skidor, skridskor, pulka osv. Jag valde pulka, vilket jag inte alls ångrar! Blev som ett litet barn igen! Det var sjukt kul och vi skrattade massor. Jag lyckatades även att ta sönder pulkan (som inte var min) efter 3:e åkte. Jag och Lisa satt på pulkan och åkte ner över ett gupp, flög fram i luften! Sedan landade jag dock på något konstigt vis väldigt obehagligt på endast ena skinkan, det gör ont förtfarande haha. Men vädret var toppen och sällskapet kanon! 
 
Idag gick skoldagen fort, bra skönt alltså! Hade teori på idrotten så jag tänkte ta mig ut och springa efter vilket jag inte gjorde, jag somande istället, väldigt vanligt! Jag, Hanna och Jennie fick springa till bussen när vi såg att den var tidig och vi inte kunde gå i våran söliga takt haha. Det vart ett väldigt pustande och skrattande sen. Vi hann iallafall hem, tur det! 
 

RSS 2.0