Gott nytt år!


/2012

 


When a girl says "never mind" it really means you should have listened the first time.


••


You can take everything I have,
You can break everything I am,
Like I'm made of glass,
Like I'm made of paper,
Go on and try to tear me down,
I will be rising from the ground,
Like a skyscraper!


cute


Jag gråter också för Justin..

Dag 13 - Mina intressen.

Jag är intressead av lite av varje. Jag älskar att dansa & är faktiskt ganska bra på de. Men de har jag inte visat för andra att jag kan. Bara min mamma som sett mig dansa så. Jag är intresserad av människor. & de tror jag inte så många vet om heller. Musik, smink, film & styling tycker jag även är kul. Sen är jag bra på att laga mat, de är nog ett intresse också. Jag sportar ju inte men jag gillar att röra på mig. Så de får jag inte lite här & var i vardagen. Förebilder är nog också ett intresse för mig. De var nog allt jag kom på just nu. :)

:)

Tjena! Jag somnade inte förrän 04.15 igår? Sen upp tidigt & fixa sig & följa med pappa till Örebro. De blev donken & handlande. Fick en solo-tidning & nagellack med mig hem. Fanns inte så mycket jag ville ha. & när jag väl kom hem gjorde jag inte så mycket. På kvällen kom Sara hit & de blev mycket skratt & prat. Tittade på NSN & åt gott. & självklart att jag är helt hes nu, den killen alltså ♥♥♥! Fick även min julklapp av henne, hihi. Men nu ska jag kolla på någon film som jag fick låna av Sara. Den skulle visst vara sorglig. 
Btw, tror jag ska fixa videoinlägg snart. Får se om de kommer upp!
p&k


Dag 12 - En bild som gör mig glad.


De var fina tider!


Fina vänner ♥

His smile ♥


2012


My baby, my baby, my baby

Tja babes! Jag har lyckats vända på dygnet de här jullovet också, inte helt super. Men nu ligger jag i sängen med älskade Justin i öronen, kärlek till de! Ska faktiskt titta på NSN nu så jag lyckas nog ändå inte somna på ett tag. Helt seriöst jag tror jag har någon period nu, bara Justin <333333
p&k


fairytales don't always have a happy ending..

Tumblr_lpy780gedo1qddqczo1_400_large

kom igen! :(

Jag får seriöst inte nog, har suttit & titta på massa klipp på youtube. Varför måste han vara så bra?! Kär om & om igen. Finns inga ord. & typ som att jag inte önskade tusen gånger om att de var jag som fick träffa honom. Jag kommer iaf inte sluta drömma! Go Baby! ♥♥♥♥







Dag 11 - En bild på mig och en kompis.


Känns bra

Gknceipäfdxmoäfqgdv. Jag kan inte sova, oh fuck.........


Hiss & Diss!

Hiss:
• Killparfym! ååh älska! ♥♥♥♥

• Långa klänningar, de är ju skit snyggt. Med stora smycken & höga skor, måste ha en!

• Nytt år, jag har lite panik över att de här året ska ta slut. Men ändå, hissar ett nytt år ju!

• Kelly Clarkson, gillar hennes nya platta starkt.

Diss:

• Dagmar, att de måste blåsa så mycket. Bara obehagligt.

• Onödiga facebook-statusar, självklart att man får skriva vad man vill, nästan allt iaf. Men bara irritrande med saker som "för jävla trött..." varanan kväll på fb. Vad ska alla göra åt de?! De där var ett ganska dåligt exempel. Men lite irriternade är de ju om de bara ska komma upp sånt hela tiden.

• Ingen snö på julafton, de var en diss. Men nu behöver den inte komma alls, tänk vad konstigt de skulle bli om de inte om överhuvudtaget? Skulle vilja testa de, tänk vad konstigt de skulle kännas när våren kommer sen. Konstiga tankar haha.

• Osociala människor, bara sååå tråkiga. Tycker alla ska vara lite mer sociala tack. :)



Barn gillar fan godis!


Kan inte låta bli att tycka att de är lite kul :)

Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.

De finns en sak som jag tror att jag aldrig kommer glömma elr förstå. En sak som sårade mig starkt, som jag kan gå & tänka på de dagligen fast de var länge sen. Men de tar jag inte upp här. 

Jag vill igentligen inte ta upp den här saken på bloggen, men vissa blickar glömmer jag nog aldrig. Alltså blickar som fick mig att må riktigt jävla bra. Sånt som redan var för mer än 1 & 1 halvt år sen. Även blickar från 5:an. Jag glömmer inte sånt. Jaja, inte så intressant kanske. Men de är iaf något jag aldrig glömmer. (:
 

Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister.

De får nog bli dom här just nu, hehe.
Får ju trots allt inte nog. (:

 
Melissa Horn ♥

 

Justin Bieber ♥


dum i huvudet?

Jag: blabla... Men pappa du lyssnar ju inte!
Pappa: Joda, va ska du ha nudå?
Jag: HEMKÖÖÖP!
Pappa: *stirrar på mig*
Jag: jaha ojdå.. jag menade ketchup xd
*asg*
Vad är de med mig?! :o

sant?


Den var inte så dum... haha.

Dag 8 - Såhär är jag som person.

De blir nog lite svårt att skriva om hur man är som person själv. Men jag är en snäll tjej som inte vill andra något ont. Jag är hjälpsam, trevlig, förlåtnade, godhjärtad, pålitlig, omtänksam & förstånde. Jag bryr mig mycket om andra, ibland lite mer än vad jag bryr mig om mig själv. Just nu ser jag själv att jag håller på att växa & bli större. Jag tänker inte längre på samma sätt som jag gjorde förut. Jag antar att de hör till nu. Jag är just för tillfället iaf väldigt intresserad av hur vårt sammhälle hänger ihop. Jag är en vidskeplig tjej som tror på karma. Så i mina dagar försöker jag alltid få allt att hänga ihop, & hoppas på att saker leder till något bra. Jag tror även att man alltid ska ha nytta av när de motvid i livet. Men jag bryr mig mycket om mina nära & kära. För jag tycker själv att de är de ända jag har. Om de är bra eller dåligt vet jag inte. Men dom är nog allt för mig. Sen nu på senaste tiden har jag blivit en ledsen person. De var jag absolut inte förut. Jag kan se saker negativt, inte så att jag blir arg utan jag är mer sorgsen inom mig. Sen tror jag nog att jag kommer växa ifrån de, men ändå ta med mig de i framtiden. Sen tycker jag inte om fördommar & att folk dömmer andra hela tiden. & de är nog de jag är lite intresserad av också, vad de igentligen leder till? Jag tror nog jag är en liten tänkare ändå. Sen är nog de värsta jag vet ensamhet, de är nog jag verkligen inte tycker att någon borde ha. Självklart att man ska få vara ensam & ifred. Men jag tycker inte ensamhet, alltså om man "lider" av de. För jag tycker inte någon ska vara ensam på de sättet i våran värld. Jag tycker även de är fint när andra gör saker för andra, de behöver inte vara något stort. Men bara något iaf. Jag gillar att göra saker för andra, för dom som förtjänar de. & jag tycker att vårat samhälle borde ha mer "ge & ta". Jag är innerst inne i posetiv tjej. Alla har ju sina bra & dåliga sidor. Jag tror att en av min dåliga sidor är att jag ibland kan uttrycka mig fel fast jag inte vill något illa. De är nog mest när jag är på ett irriterande & ledset humör. Jag mår bra av att ha full fart, lite dåligt med tålamod ibland. Att känna att ibland går de nästan lite för fort, & sen få känslan att bara kasta sig i sängen. De är lite jag. Jag skratta mycket, fast jag skrattade nog mer förut. Jag älskar att ha folk runt om kring mig, då mår jag verkligen bra. Även om jag är jätteledsen vill jag ha någon runt mig. Som sagt, ensamhet är inte något jag gillar så speciellt mycket, & de är nog eftersom att jag är så ensam hemma & så. Sen är jag ändå en tjej med självförtroende, även om de inte syns, men jag vet att jag verkligen borde göra något bra av mig själv & de är väl de jag gör nu också. Jag gillar inte folk som skryter hela tiden, ser sig själv bättre än andra & trycker ner andra för att höja sig själva. Nej fyfan.
 Jag gillar även smink & kläder & sånt. Sen tycker jag faktsikt om många olika typer av "stilar" även om de inte syns på mig.

De här får duga, mer orkar jag nog inte skriva. Kommer jag på något mer så kommer de nog upp här sen.

& kom ihåg att vara stolt över den du är!

Life is to short to wake up in the morning with regrets. So love the people that treat you right, forget about the ones who don't. Believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, then let it.


ˆ


jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar,
jag har känslor utan uppehåll,
Jag har förlorat en tävling,
men vunnit ett vad,
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.





Dag 7 - Det här vill jag ha.

Jag vill ha glädje.
Allt jag vill ha sammanfattar jag med glädje. Allt som får mig glad & som får mig att känna lycka & hopp.


We say all these beautiful, inspiring and hopeful words to build other people up, yet we can't find the right words to make ourselves feel better.


God jul till er alla!

Sådär halv söt bild (:


Finfin julklapp!

Mamma & pappa fick en julklapp av någon jag inte känner.. Tyckte den var fin (:


Everythings Gonna Be Alright - JB








Hittar jag någon som är bätte än dej, så gifter jag mig med honom.


Dag 6 - En nytagen bild på dig.


Den nyaste bilden på min mobil, haha sär.


Dag 5 - En bild från en tid du saknar.


Den här tiden var så jävla underbar!


Min rygg är ingen telefonsvarare, har du något att säga så säg det i mitt ansikte.


Sitter & myser med Sara & paradisasken.


Nytt!


Den här ögonskuggan fick följa med mig hem. "old gold" heter den & är från MUS.


De här fina linnet kom också med hem.


Svart cardigan.                            Lite julklappar.


De här var nästan allt jag fick med mig hem igår, lite småsaker som jag inte orkade ta kort på också.
Ganska dåliga bilder med de får duga. p&k

Young, Wild & Free


Skön låt!


Dag 3 - En låt med många minnen.

Jag har väldigt många minnen till Melissa Horns låtar. Men dom med mest minnen är nog:
• Hanna
• New York
• Våran sista dans
• Innan jag kände dig
• Vem lämnade vem
• Kvar i nåt jag lämnat
• Sen en tid tillbaka
• Jag saknar dig mindre och mindre
• Till Hiva
• Kungsholmens hamn
Ja de rullar bara på så, hennes låtar är otroligt jävla bra. Älskar henne! Tröttnar aldrig.

Sen även dom här:
Who you are - Jessie J
Raise your glas - P!nk
Bleeding love -Leona Lewis

Dag 2 - Bloggfavoriter.

Jag har några olika men dom här brukar jag oftast kika in på,

www.kenzas.se
De jag gillar med Kenza är att hon har så snygg stil & att hon uppdaterar dagligen.

www.larssonrebecca.blogg.se 
Rebecca är min granne, & hennes blogg har fina bilder & lite annat smått & gott. Alltid kul att kika in på!
Sen tycker jag om hennes stil & även kul att följa henne på bloggen.

•  http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/
Helen tipsar & visar mycket om smink, kul att kolla in där & lära sig något nytt. Hon uppdaterar även dagligen.

Har många andra också, men de här får duga. (:

karma comes back around.

Hejsan babes!
Har varit ute & rört på mig för en liten stund sen. Skönt att bara får tänka på allt & ingenting.
Men nu tänkte jag lägga in lite inlägg här åt er läsare. (:
Har för övrigt inte så mycket mer för mig idag, eftersom att vi inte har några läxor. Härligt!


på låtsas

Haloj! Är för trött för att blogga. De blir uppdatering imorn, så jag återkommer. Ta hand om er fina! p&k

A friend is someone who's there for you when he'd rather be anywhere else.

Tredje advent idag, hur fan gick de till?! 
Tiden går för fort ibland, men jag antar att de bara är att gilla läget.
Jag har en ny kategori på g och de är åsikter.
Vet inte riktigt om jag vill ha de med på min blogg.
 Men är faktiskt lite sugen på att skriva sånt här ibland. 
Vad tycker ni? Släng in en kommentar vetja! Lite dåligt med de nu.
Men har sett att statestiken är högre, toppen! 
peace,

            27162691_large


Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.

• Jag har tagit sönder en bilnyckel en gång, duktigt?
• Jag har ramlat i lindesjön med kläderna på.
• Innerst inne är jag riktigt jävla stolt över den jag är.

Ny utmaning!

Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister.
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.


Then who the hell was I?



And I told you to be patient,
And I told you to be fine,
And I told you to be balanced,
And I told you to be kind. ♥


dröm

Något jag verkligen ser fram emot är att få inreda mig egen lägenhet, för jag vill ha en lägenhet först & sen ett hus. En lägenhet som jag själv bara blir förälskad i av att bara vara i. Haha, jag låter nog lite sjuk nu. Men de är iaf något jag ser fram emot. Jag vill inte ha de nu, är för ung för de, men i framtiden. & den får nog se ut typ såhär. Lite överdrivna bilder men man får ju drömma. Kommer faktiskt lägga mycket tid & så på mitt hem i framtiden. Jag är nog lite sånn. Här har ni lite härliga bilder iaf. (:

















Lite olika blandat med både kalt & varmt. Men visst är de fint!

Btw, de här är mitt etthundrade inlägg.


Svenska hjältar

Har tittat på Svenska hjältar idag, eftersom jag missade de på tv igår. Tårarna bara rann & rann. Att de finns människor som har sånt mod, sånn medkänsla, som är så underbara, godhjärtade, hjälpasamma & starka. Ibland tänker man inte på hur stort sorg kan vara. Men de var verkligen rörande & jätte fint. Ni som missade de borde verkligen titta på de!



People help the people,
And if your homesick, give me your hand and I'll hold it.

21.37

De kommer upp inlägg imorn, är helt slut ikväll. Ha de så bra. PUSS!

No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb.

Elsas värld

Jag har hittat en webb-serie som jag gillar väldigt starkt!
Elsas Värld, som är baserad på Sofi Fahrmans bok.
Älskar att Elsa alltid lyckas klanta till de & ändå gör hon de så roligt.
Checka in ett avsnitt vetja, på Tv3 play.


Every boy and every girl, stay close to the ones you love

Tjohoj!
Torsdag idag & de innebär att de är fredag imorn, härligt! Har lite planer med Jennie då. Blir säkert jätte bra.
Men ikväll då, ska snart göra de sista på min bild som ska lämnas in imorn, ta en låång dusch sen ska jag äta magnum & kolla på twilight. (:
Allt för mig, p&k


Haha, dagens:


Såå sjukt söta!


Älskar barnen i slutet! "men jag...jag fick inte se honoms ögon" :')


I'm not a Facebook status, you don't have to like me. - Wiz Khalifa.









Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can't make a rainbow without a little rain.

Hejsan!
Lucia idag & vi fick se ett fint Luciatåg i skolan, väldigt duktiga!
Så idag består mina dag bara av lite pluggande & sen ska jag bara ta de lugnt.
Ska även äta en Fellingsbrobomben idag, fint!
Har ingen lust för att blogga idag, hör väl av mig en annan dag. PUSS!






jag vet att väntan inte leder någonstans

De blir plugg-söndag för mig, jag.orkar.verkligen.inte.
Men jaja, de får väl bli så ändå.
Jag har inget mer att säga er, vi hörs.
Hoppas ni har en bättre dag än jag, PUSS!


I wish cancer got cancer and died.



om de vore som förr

Bloggtroka här igen, men nu är jag här igen. 
 Kan berätta vad jag gjort dom senaste dagarna,

Onsdag: Var hemma hos Erika & vi bakade papparkakor, kollade på AA & bara tog de lugnt.
Torsdag: Vart en dag i Örebro med pappa, fick med mig lite saker som jag behövde, julklappar & saker till mitt rum.
Fredag: Var in till Örebro med Jennie, god mat, trevligt sällskap & mycket skratt. Fick bara med mig en Julklapp hem. Sen lite Lucia & hockey i ishallen på kvällen.
Idag: Ida kom hit & vi gick & kollade på hockey. Sen blev de mys med varm o'boy med grädde & kakor. Trevligt!
Grabbarna spelade as bra också! Jätte rolig match att se, 7-6 blev de. Bravo grabbar! ♥

Allt för mig, see yaa!


hehe



Lite min humor.. haha, men lite sött också. :')


A strong girl is one who is able to smile this morning like she wasn't crying last night.


--------------------


Andra advent!

Hey bebes!
Andra advent idag & jag har inte gjort så mycket idag, ska väl ta tag i lite saker snart.
Är de bara jag som följer julkalendern i år? Jag vill vara liten igen så att titta på julkalendern är ju iaf en påminnelse. Tänk vad allt var bra då, inte ett skit att bry sig om & men lekte bara hela dagarna. Men nu är man stor & de finns väl fördelar med de också (:
Började även kolla på Pelle Svanslös igår, hihi tröttnar inte på sånt inte.
PUSS!
Ni får en random bil från mitt fönster också.


Han levererar bara mer kärlek ♥






åhhh jag är kär! om & om igen..


underbar



Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag,
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra,
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.


§


De finns stunder man inte vill minnas.
De är de stunderna man inte kan glömma.


gör drömmen till verklighet




When you're up in life, your friends get to know who you are. But when you're down in life, you get to know who your friends are.

Hejsan!
Bloggtorka här, ska väl försöka att ta igen de.
Idag har jag varit på Lisas dansuppvisning, duktiga Lisa!
Sen städat mitt "barnrum" & pyntat lite.
De är väl hur min dag har sett ut idag. & ikväll ska jag bara ta de lugnt. (:
Sen åkte ju Moa ut ur idol igår, jag ville se mer av henne! Hoppas hon släpper någon skiva snart (:
Ha de så bra. PUSS!



Söt bild på Ida & mig för ett år sen ♥


I'll be waiting under the mistletoe,
While you're driving here through the winter snow,
Baby think of me if it helps to get you home,
When the only gift that I really need,
Is to have your arms wrapped around me,
Baby think of me if it helps to get you home,
Home this christmas.


When something's right, then something is worth to die for. When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for.


RSS 2.0