Regn

Sitter i bussen & lyssnar på musik, tankarna snurrar runt i huvudet men leendet sitter på läpparna! Leker musikvideo yeh.
Var dock inte lika glad över att vakna upp idag, men det blev det ändring på! Ha en underbar onsdag vänner!


I like it

 
 
 
 
Tittat klart på första säsongen av The killing idag, så jag ska börja titta på andra säsongen ikväll! 
Dagen har varit toppen, let's make tomorrow better! :)
Har haft första musiklektionen i 9:an idag, jag är verkligen en musikalisk typ, sätter rätt toner, har taktkänsla osv.  Oj vad mycket jag har att säga er.
Nu ska jag fortsätta med mitt sjungande i skype. puss!
 
 
 
 
 
 
 

 

Hej är ett fint ord

Hej hemskt mycket hej! Sitter i bussen på G till skolan. Är extra glad över att jag inte behövde frysa när jag väntade på bussen, det var liksom skönt att komma ut, hade inte känslan av att vända & gå hem på direkten. För alla som kände att dom kanske har nytta av den informationen.
Idag på idrotten är det någon typ av "isövningar" på prästryggen, man får testa hoppa i en isvak också. Jag hade tänkt hoppa, tills jag igår ändra mig. För mycket krångel med kläder osv. Men det ska bli kul att se andra hoppa i! :)
Inga bilder i detta inlägg tyvärr. Inte min grej att ta kort i bussen, även om jag försökte hah!
Dlakm Sara är sjuk idag, honungskyssar till henne! Jag får klara mig, ett tag, utan dig :(


Tell me was it worth it? We were so perfect

  
 
Jag smälter. 

Header

Nu har jag krånglat lite med designen här på bloggen, i hopp om att få en liten förändring. Lyckades inte ens få headern tillräckligt stor så jag ger upp, det för se ut sådär ett ta nu mina vänner. Kanske ger mig ann det igen senare idag, får se. Tror att jag behöver lite hjälp faktiskt. Ville bara säga det, hejs!

 
                         
 
 
 
 
 

Smoothie

Idag har jag tänkt att städa, sannorlikheten att det händer är väl fifty-fifty. ツ 
Just nu lyssnar jag på musik & funderar på om det är värt att gå till kylskåpet för att hämta en till smoothie. Dagen kommer nog mest bestå av flera avsnitt av The Killing.
Jagorkarinteskrivamersånuärdettavärdelösainläggslut. 
 
 
 

det blev ingen bra rubrik

The killing, min säng, ingen mat (absolut inte ok), timmar av sömn & Melissa Horn på det. Så såg min fredag ut vänner, den ni, helt suverän. Nej haha. 
Somnar förmodligen tidigt i natt, om jag inte ligger upp och tittar på The killing. Det finns nog bara en anledningen till att jag tittar på den serien, Joel Kinnaman. Damn.
Nu har jag inget mer att säga haha. Förövrigt tar det ett bra tag för mig att skriva ett inlägg, jag menar det. För jag gör allt möjligt där emellan, youtube, skype, mobilen, tittar på bilder, lyssnar på musik osv. see yå later! 
 
 Tumblr_mdd8e6nosh1qgeq3co1_r1_250_50bd2048e087c37b3bdd2e2b_large

Mycket vill ha mer, det är så vi bygger problem

 

RSS 2.0